Monday

RAHSIA Segarkan Tubuh dan Rohani anda dengan Mandian Limau Purut. WAJIB CUBA!!Assalamualaykum wbt,

Pada kali ini, saya nak memperkenalkan satu mandian limau purut atau aromaterapi yang memiliki pelbagai khasiat untuk kesegaran tubuh secara fizikal dan rohani,dengan izin-NYA.Ok,kalau ada yang nak Tanya,produk ni ada baca ayat Al-Quran ke? Untuk marketing ke semua tu?
Oh tidak,,,memang benar ayat Al-Quran dibacakan pada setiap produk, sebab apa? Untuk memperindahkan lagi 'khasiat' mandian ini.. Molekul-molekul air sebagai contohnya, akan lebih cantik dan lebih kuat ikatan kimianya, setelah dibacakan dengan ayat AL-QURAN..

Dengan haruman limau purut, InshaALLAH badan akan terasa nyaman dan segar sekali.. Kalau nak tahu,zaman dulu-dulu nenek moyang kita memang mengamalkan mandian limau purut untuk 'syampu' rambut dan badan mereka(certain anggota badan sahaja), selain itu limau purut digunakan untuk merawat dari gangguan makhluk halus.

 Adakah syirik kalau kita gunakan mandian ini?
Tidak sama sekali...Kerana kita mohon segala kebaikan daripada ALLAH SWT,jika DIA izinkan, anda akan dapat khasiat tersebut...

Adakah tertib/ cara-cara untuk menggunakannya?
Ya, ada, Bagi Muslim, anda dikehendaki membaca AL-Fatihah, Selawat, Surah Al-Ikhlas sebelum mandi limau purut ini. JIka wanita haid,tidak perlu baca,cukup sekadar niat minta tolong daripada-NYA untuk kesembuhan/hajat. Jika NON-MUSLIM pun boleh amalkan, tidak perlu baca apa-apa ayat,anggap seperti anda mandi mandian aromaterapi biasa...

Apakah kesan paling ketara selepas mandi?
Paling best sekali, anda akan rasa nyaman, segar dan tenang.. Jadi, mandian ini sangat sesuai untuk orang yang stress bekerja dan belajar seharian. Untuk memulihkan 'semangat' dalaman ke arah yang lebih positif.

Testimoni?
Aena sendiri testimoninya... Aena memang suka sangat mandi dengan mandian limau purut ni..terutama sebelum solat subuh...jika mandi, MAsha ALLAH, segarnya hanya ALLAH yang tahu...Lepas tu kita solat subuh,dan membaca AL-Quran untuk kuatkan rohani kita. Secara tidak langsung, produk ni mentarbiyahkan kita supaya mengingati ALLAH,kita WAJIB YAKIN segala kesembuhan adalah melalui-NYA..

Berminat untuk order, boleh contact Aena , secara SMS/ Whatsapp sahaja di 017-4519432.
Taip-> Order, NAMA, ALAMAT, NO TELEFON,BILANGAN BOTOL,MAYBANK/BANK ISLAM

Harga sebotol,dibalut dalam kotak khas, ialah RM 45,
Promosi RM 120 - 3 kotak ( kesan optimum )
Percuma Kos Penghantaran


Selepas beli,anda cuba, dan anda akan rasakan keindahannya...inshaa ALLAH best sangat2.. Selamat mencuba! :)