Saturday

Skincare untuk yang berjerawat,kulit berminyak dan bermasalah lah!

Sebenarnya aena tengah cuba skincare ini..Sebab memang terbukti halal dan memiliki no KKM (kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia), serta tidak menyebabkan pengelupasan kulit. Sabun susu beras dia memang best sangat, kulit jadi lembut,bersih dan lebih cerah lah sebelum tak gunakan. Jangan risau,kelembapan asli kulit awak tidak akan dihapuskan sebab produk ni natural.




 Set asas  jerawat / berminyak : 2 unit sabun beras , 1 unit Magic Day Cream  , 1 unit Magic Beauty Cream (night cream )
 
Set ini berharga RM 59.90. Tidak termasuk postage.
 
Tambahan produk,ialah Toner Treatment,dijual berasingan. 1 botol : RM 21, tidak termasuk postage. Jika awak beli dengan set asas jerawat akan jimatkan harga postage :)
Fungsi Toner ini adalah untuk:
  • mengecilkan liang pori
  • menyegarkan kulit
  • mengelakan kekeringan kulit
  • merawat jerawat/jeragat
 
Jika nak beli asing-asing pun boleh,tanpa set.




Seunit RM 13.90 .tidak termasuk postage.

Fungsinya adalah : Membersih & melembutkan kulit wajah, menyingkirkan minyak yang berlebihan pada wajah serta merawat masalah jerawat, jeragat, kulit kering, kulit tidak sekata, kulit kusam. Wajah akan menjadi lebih bersih, halus, licin dan tegang selepas dicuci.
 


 
DNARS MAGIC DAY CREAM (SUNBLOCK) SPF 15 - 15g -RM69.90 / 6gm - RM26.90

Campuran serbuk mutiara asli di dalamnya dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam & parut secara efektif.
 
-Memutihkan/mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah.
-Dapat digunakan sebagai foundation sebelum penggunaan make-up pada wajah untuk mencegah kembalinya jeragat dan bintik hitam.

 


 
 
 
 
 
DNARS MAGIC BEAUTY CREAM (NIGHT CREAM)  6g - RM26.90 / 15gm - RM69.90

-Membuang sel kulit mati.
-Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru dan merawat kulit bermasalah.
-Memperbaharui sel kulit mati.
-Menghapuskan jeragat, jerawat, parut & pigmentasi.
-Mengecilkan pori-pori.
-Melembapkan dan menggebukan kulit.
-Menjadikan wajah lebih mulus dan tona kulit lebih sekata.

 
Jom tengok testimoni DNARS skincare . Memang meletuppp!


Namun begitu, janganlah hanya berharap dengan pemakaian skincare sahaja untuk dapatkan kulit yang bersih dan sihat. Kita kena tahu cara-cara untuk detox / bersihkan dalaman (salur darah dan salur pencernaan), kerana itu juga adalah faktor untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Selain itu, sebelum kita menggunakan skincare, berdoalah,dan berselawat agar ALLAH swt membantu kita untuk memulihkan kulit kitaseperti yang kita mahukan. In shaa Allah



Contact :
Aena Noor Janna,
 
Whatsapp/SMS/PM :  Aena di  0174519432
Nama :
Alamat :
Kuantiti :


Payment : Maybank/CIMB/Bank Islam/Paypal (Paypal will need to add on 4%  charges)