Wednesday

Lega di hati,Hanya ALLAH SWT yang TAHU.. :)

Alhamdulillah semua tudung dah sold out..terima kasih kepada yg membeli..Moga ALLAH SWT memberkati hidup kalian dunia akhirat..

 WALAUPUN kali ni saya comeback business tudung, hanya untung sedikit,tapi hati ada ketenangan yg luarbiasa..sebab dapat berkongsi dgn sahabat2 yg betul2 nak bertudung mengikut syariat Islam.. dan ada pula sahabat yang mendoakan saya untuk Berjaya dunia akhirat...Lagi rasa nak menangis dalam hati laju-laju..

Dulu memang business agak lebat,tapi banyak masalah dan halangan di sana sini..kena tipu,kena fitnah.. then I realize,mungkin itu kifarah,kerana menjual tudung tak ikut syariat.. Kalau kamu Tanya,berdosa ke jual mcm tu?
YES,Sayang,memanglah berdosa kerana menggalakkan pembeli/gadis-gadis /muslimah untuk jauh daripada syariat ALLAH SWT..

Hebatnya cara ALLAH SWT menegur saya..

Bilamana kita kembali kepada ALLAH SWT,DIA bukakan rezeki yang sangat luar biasa kepada kita.. inshaa ALLAH.. ;')