Wednesday

ILMU KALSIUM PERCUMA
Susu Kambing tinggi kalsium!
Kalsium merupakan mineral utama yang diperlukan tubuh badan kita.

...............
Manfaat utama kalsium pada tubuh badan kita,

1. Pembentukan dan pemeliharaan tulang dan gigi. Kanak-kanak memerlukan kalsium yang cukup untuk pertumbuhan tulang dan gigi mereka. Kekurangan kalsium akan mengakibatkan pertumbuhan tulang anak tidak sempurna. Orang dewasa pula memerlukan kalsium untuk mengekalkan 'keremajaan' sistem tulang dan gigi mereka.

2. Mencegah osteoporosis. Bila kita tidak mendapat cukup kalsium dari makanan, tubuh badan akan mengambilnya dari kawasan kalsium lain seperti sendi tangan, kaki dan tulang temulang lain. Kurang pengambilan kalsium dalam waktu yang lama akan mengakibatkan tubuh mengambil kalsium dari tulang-tulang yang padat. Inilah punca sebenar Osteoporosis. Kalsium tulang padat berkurangan sehingga tulang itu menjadi rapuh.

**********************************************

Untuk mereka yang mencari susu kambing dengan jaminan kualiti produk dan servis pelanggan 24 jam.

Memperkenalkan CAPRILACT, produk berasaskan Susu Kambing!

Dalam usaha mempelbagaikan pilihan produk berkualiti keluaran muslim di Malaysia khususnya, kami dengan bangganya mempertaruhkan CAPRILACT sebagai satu jenama yang patut anda yakini, dan harus dinikmati.

CAPRILACT dihasilkan di kilang Bumiputera bertaraf GMP Kementerian Kesihatan Malaysia dan diiktiraf HALAL Jakim. Dengan pelbagai pengiktirafan dan anugerah diberikan, BOT HOLDINGS telah pun berdiri teguh selama 5 tahun dalam industri minuman pracampur. Setelah berjaya memasarkan produk seperti Coffea Arabica Susu Kambing dan Origo di dalam dan di luar Negara, BOT HOLDINGS kini mencipta jenama baru, CAPRILACT untuk mewarnai pasaran produk muslim sedia ada.


untuk order,sila klik : https://www.facebook.com/letsgorgeus