Saturday

Serikan Kulit dan Pelihara Kesihatan Badan dari dalam.



Assalamualaykum wbt,
Hai ..lama betul aena tak tulis blog. Busy . Tapi thank you pada visitors semua yea!
Hari ni aena nak kongsi kebaikan produk Super Magic Glow White. Sekarangkan banyak produk-produk collagen-glutathione dalam bentuk serbuk minuman kan. Ada yang mencecah ratusa ringgit. Tapi huh,nak beli kena bajet2 duit pulak kan. Why not cari yang banyak khasiat dan murah pulak tu. Tak lah membebankan. Kalau ada suami tu pun,tak de suami berkira.ahaks!
super magic white, putih, cerah, licin

Ok, Nak dipendekkan cerita,korang boleh lah baca ape khasiat Super Magic ni. Disebabkan aena makan,so memang rasa perubahan,selain daripada produk Shaklee. Alhamdulillah.  Kulit kalau 'expose' under sunlight,then tak berjelaga & kering sangat macam sebelumnya. Pipi gebu-gebu.ahaks!



Jadi, Harga sebotol ,iaitu harga pengenalan RM 79.90.
Postage : RM 10.10
Pembayaran melalui Maybank/CIMB/Bank Islam

Untuk Pembelian, Contact :
Aena Noor Janna,
email : aenarasa@gmail.com
Whatsapp/SMS : 017-4519432