Thursday

Tudung Labuh Bawal Cotton Bersulam Bidang 55'

Assalamualaykum wbt.
Tudung Labuh Bawal Bersulam Bidang 55'
Harga sehelai : RM 39. (Kos Penghantaran tambahkan RM 6)
6 helai RM210 ( Percuma Kos Penghantaran)

Cara Untuk Buat Pesanan/ORDER :
Emel ke : aenanoorjanna@gmail.com
atau
PM facebook.com/aenanoorjannapage

beserta :
Nama,
No Telefon,
Alamat yang lengkap&mudah menerima parcel,
Kod Item & Kuantiti,
Cara Pembayaran(Maybank/CIMB sahaja)

Tunggu Invois untuk anda lakukan pembayaran. Jazakallah khayr..




























Monday

Tudung Labuh Bawal Cotton Bersulam & Berkerawang-upcoming soon,here!

Assalamualaykum wbt. semuaaa!!

Inshaa ALLAH nanti Aena akan cuba bawakan tudung labuh khas dari bawal cotton... yang best nya ade sulam & kerawang...Setakat ni semua adalah plain color..tiada yang bercorak printed..
Aena tolong sahabat jual stok tudungnya.. Keistimewaannya,senang dibentuk sekali iron je.. Aena tak pakai pun lilin ke plastic ke,it is soo stable! Alhamdulillah !  :)
Harga berape?? owh,inshaa ALLAH mampu milik...dan macam biasa,kalau beli lebih daripada sehelai ade diskaun yang berpatutan.. So,tunggu tau Aena update kemudian..
 Jom sama-sama beli,dan pakai tudung yang bersaiz lebih besar untuk kemaslahatan kita di akhirat kelak yea.. (Aena bukan ustazah nak nasihat..tapi kita sebarkanlah benda yang baik ye..)
Wassalam..