Wednesday

i like you. sebab suka artis lelaki ini.

hye.
frankly,if u wanna ask the list of  my favourite musician , yes, i would say mostly of course male artist.
kenapa? kenapa??
bukan sebab tak suka musician perempuan. Suka bah. 
tapi satu sebab yang mantap, yang ada pada musician lelaki adalah.............
nah, contoh yang ingin ditampilkan. SS501.WAhhh... 
Suke.suke .suke..


eheehe..

wow. smart. looking good in black.
cuba dengar lagu Love ya-SS501. kaat youtube ke. boleh jatuh cinta ooh..hoho

perasan tak. baju diorang memang cover banyak-banyak dengan segala jenis kot lah apa aksesori tangan lah.kalau buat persembahan apa pun,wardrobe mostly lengan panjang.
pendek kata,''tutup aurat''. haha
"diorang pakai camtu sebab korea sejuk la!!".
ehh yeke. yeke?
tapi yang ne...

ok dah. dua dah cukup. 
nanti orang cendiakawan,alim ulama terus lari dari blog saya ini. (macam ade je??)

so,can you get what i'm trying to say,here??

kalau saya, agak lemas perut kalau melihat pemakaian artis sebegini. terutama dalam video diorang. 
ok. korang suka. sexy habis. itu hak korang. jangan saman2 pulak ok. ahahah~ 

ini baru artis korea. yang mat saleh belum tengok lagi. huhuu.. 

dan sebab tu saya suka anda..
biarlah orang sibuk-sibuk ngata yuna pakai tudung tapi pakai legging ketat. believe me, nanti lama-lama longgar lah kan..haha.

padan tak??hehe. 
aena letak this as profile pic,ade orang tnya," apasal  letak gambar apek kat sebelah??". "pakwe cina ke?". haha. lawak gilaa.. ni gamba Heo Young Saeng. from SS501
uhh sweet..mata kecil,.. idaman tuh..hahaha.. 

note : saya terkaya kejap. sebab tiba2 angka bank naik bilangannya. oh JPA. i luv u !! Mak cakap, hargai. jangan beli yang merepek-repek. (cam tau-tau ja anak dia camna.haha). sebab bukan senang kerajaan nak percaya kat kita. kasi duit selambak tuk belajar dengan selesa. dah la Kelas tak start pun lagi. aiseyh. tergoda tau tengok semua benda sekarang neh.huhu.