Tuesday

Giveaway raya Sakan by Cik Bihaa ..


Saya suka memakai shawl ,especially pashmina, sebab saya nak jimat masa. hahah.. statement pelik kot anda pernah dengar kan. tapi pada saya hakikatnya memakai pashmina sangat cepat ,tak sampai 5 minit. Tak perlu gosok (iron) dengan terlalu lama dan teliti seperti anda kerutkan dahi menggosok tudung bawal supaya esok kawan sekuliah tak nampak satu garisan kedut pun.haha. (jahat.tapi benar dong).
then senang nak lilit pasmmina, sebab panjang. Dan bole lah adjust bagi labuhkan. tutup dada sikit. Anda cuma memakai beberapa keronsang saja. like me, i luv to pin at the side of my right ear. of coz bukan betul2 kat ear tu laa kann.hahah.
ehh Shawl biase pun saya pakai gak.. sebab gorgeous and very cheerful design.. like what Cik Bihah jual kat blogshop beliau.. hehe..(ambik berkat promo blogshop Cik Bihah..)
So, kengkawan yang nak join giveaway yang susah nak didapati di pasaran, maka cepatlah klik ke link di bawah ini.. 
CIK BIHAH Trendy Shawl

berita baik, cik Bihah kasi 15% discount tuk student ipt yg jadi follower blog n use ipt's address. hehee. jimat scholarship weh!!

ehh lupa lak.. syarat nye nak at least 1 pic..hehe..
so here we go..



tengok. ne snap guna webcam tau. sebab xde photographer nak hire i. haha. i bought this from Cik bihah tau. punya susa nak cari pashmina yang tak turun warna. mostly,huish.

nak upload gak. ne pic masa dinner Heathex last Saturday. hehe. Simple.

note : saje update tuk entry emas ini. bye. study. busy. and alone. it's me.