Wednesday

Listen to my heartbeat..

tak de pape yang menarik berlaku dalam hidupku sekarang.
tak. pada  masa kini.
uhm tak. pada tahun ini.
atau aku sedang lalui jalan yang salah??
pilihan ni macam tak tepat dengn jiwa aku.
tapi.. 
tu laa.
xboleh cakap kuat kuat.
nanti korang tau isi hati aku.
--memang la tak bes nak tau pasl aku kann.
tapi asal baca entri neh??? hahaa
orait2. serious2. 
aku butuh waktu. (bahasa indon bukan carut keh)
aku mau wktu menyenangkan kembali hatiku ini.

ini bukan koleksi sajakku okeh.hehe
i support brasil. tapi tak fanatik. ada orang cakap kita orang asia,so support la Asian team. jpan or korea. i said tak nak. kalau Lee Dong Wok ke Kim Bun ke yang sepak bola tu i support ahh. siap seludup masuk kapal kargo gi south africa tengok FiFa. haaaahha.
Asal semua orang minat Shahir neh?? i da chop ritu. bila da jadi juara , bersepah satu malaysia minat beliau. so bye lah Shahir.
Sekarang suke Ayim mentor. bior lah beliau dah terkeluar. 
Tapi sangat rock.talented. versatile. cool. confident. cute.
nak nangis woo dengr nama ayim kena kluar malam tuh. (sebab kredit susut pegi undi mamat comey neh.hoho)
tengok. sebab lagi satu i suke dia sebab mentornya. Mus May beb. Rock habes. Lagu2 semua 'berhantu' . kalau nak pastikan kata-kata ku ini, try putus cinta ,bg yang berpasangan, then lagu "SENdIRI" . tak menangis ,tipu ahh ko bhai.

gadis cantik sila lah rajin-rajin kan dirimu klik blog ini,banyak koleksi cun2. yang penting banyak yang susah nak carik kat blogshop lain. Para lelaki macho yang nak kasi hadiah kat mak ke,kawan ke, adik beradik ke, gf ke,isteri ke, mai laaa tengok keh.. : Shawls in the garden
daaa~

note : bola, bola gak. jangan lupa member2 seislam kita yang sedang berjuang di Gaza. Pray to them always yea... ameen~