Friday

ehh, belum lupa sama kamu laa...

Salam alaik..
Aena is back.
ceh nak buat come back pun heboh kann,..
tak pa.tak pa. that's my life.
Recently i really busy . Busy on managing my daily schedule. my timetable.or my jadual kotak-kotak penuh dengan aktiviti. jadi tiada masa beronggeng,ber'dating' apatah lagi.(ceh berangan seperti ada kekasih hati) or in other word, i've no time to spend a lot towards blogging. so,blog aenarasa sudah jadi macam paper lama lah kan..haha
apa neh merapu neh?
tak de pe,.. just as a sharing to all of u...
Let's do an exercise man!! Really fun..!!!
nanti bila2 kita kongsi kelebihannya okeh. alah,semua tahu kot kan.. hehe..

ni gambar dua beradik lain mak lain bapak sedang bersenam. Semoga kita slim dan sihat ye cik watif...ehehe..

berbasikal statik. increasing ur heart rate,.haha

semangat sedang mengayuh-ngayuh.

Daripada tidur di petang hari mari bersenam yea kawan-kawan....
say Zero to Obesity,in Malaysia.