Thursday

memperkenalkan..mempersembahkan..mem..pape je lah yg bess..

oh hye~!
this is a promotion of grand opening (chewaahh) of a Newborn blogshop :



kalau kita perhatikan zaman IT sekarang dah ada anjakan paradigma pun.. tak semua orang online sebab nak chatting,main game je.. Tapi ada juga yang cuba nak manfaatkan kemudahan 'dunia tanpa batasan' ne dengan aktiviti keusahawanan kan..
Contoh perniagaan baju lah,tudung lah,kerongsang lah..minyak wangi...etc..
Tak kiralah semua tu adalah dilakukan secara sepenuh masa atau separuh masa pun(part time laa tu..)
ok,coz i really2 tabik spring aa dengan student IPT / IPTS yang full-fill their time with this precious activity..

so, as introduction of this Shawls Industry :


"assalamualaykum...Welcome Beautiful people to our newborn blogshop.... this is our family business.. we're selling various pattern and rarely found shawls exclusively to chic whether u're wearing hijab or not.you may get all of them at very lower cost. Have a great shopping here.. thanks for supporting us~!! "

(preview)




interested?? meh klik sini meh..!!! :