Tuesday

i believe those foetuses have their own soul..

hello.
Sorry..waHHH baru sekarang ku bisa mengepos entri terbaharu. Credit to Fateen yang telah meminjam kan laptopnya buatku sebentar.hehe.. 
Happy new Year to all of you.. even maal hijrah pun kita sambut sipi-sipi je, tapi new year macam nak rak pulak kan..heheh..
Guess what, my new year started with event, memang mengagumkan..Di mana seawal 7 pagi(rekod mandi awal tahun neh) sudah  terpacak untuk pergi tengok perbarisan mengarak panji-panji. 
Oleh siapa?? 
Siapa lagi kalau bukan,"si..baju hijau.. Sedang bertugas.."ahaha.











actually yang pergi 30 pelajar perubatan+pergigian yang masuk wataniah. tengok sekalian pakcik-pakcik kawad kaki dengan keseragaman , main pancaragam yang besar gedabak alat-alat muzik tuh ,memang naik bulu roma seluruh upper and lower limbs.. Stamina memang kuat. Macam tak de penyakit kot diorang tuh. Salute ahhh!!!


ehm, dah la kot. nak cakap tu je. ohh tadi ade dinner Convex. absolutely makanan sangat best. sebab meja kitorang dekat ngan dapur Restaurant tuh, so, orang tu pun rajin laa top-up nasi sume.hahahaha. 
Sumpah makan tak control-control nye. with that, berakhirlah detik-detik semasa aena dlm stesen introduction dulu.. (during convex).Semua memang sporting laaa...

next event, Pesta Pantun at Desasiswa Restu, USM induk,Penang.. Chaiyo2,mesti buat sehabis baik..insyaALLAh.. doakan yuk anda semua.~


note : nasib malang, sudahlah laptop tak habis repair lagi, dah pulak simcard buat masalah.. hu..dugaan sekarang ne..Ya ALLAH kuatkan aku! 
yeah!
ehh lupa, this week gonna clerk patient, please pray for that also yea..hihi..


--thanks pada insan-insan yang memahami daku.. anda memang terbaiklah yang dicipta oleh tuhan..
tadaaaaatadooo....