Monday

Lacking or leaking knowledge??

the real red carpet show..
( busana muslimah)






my second fashion show actually,i've ever had.
hua.................















Sunday

unmarried young lady, with her new born baby..how happy she is,wallah!!

Assalamualaykum..
oh hai!!
yeah!! i feel it. haha..
ok, this new born 'baby' is not fetus-human baby lahh..
its new lappy. kena jaga baik-baik neh. dah muflis da aena...
1st time kot shopping sehari habis ribu-ribu pitis,..aduih laa...
k, forget about it..



dah malas lah nak taip banyak-banyak. but, really wanna share what events i've attended,for the past 3 weeks.hohoho.
nanti lah kot. ok.

and this is..

the beautiful of friends,




note: kantoi sudaaa bawak handphone masa kawad.hahaha..

Thursday

Pat-pat sipaku lipat,apa saudari hendak,belum dapat??

mood sekarang : ghairah berpantun sorang-sorang.

tenang nyiur dipupuk bayu
pupuk melembut jiwa raga
Siam benggali jawa melayu
asal usulku sangat berharga

Sanak saudara datang berkunjung
meriah menyambut hari raya
warisan bangsa akan kujunjung
tanda kejayaan asimilasi budaya

*********

Dinner Convex~

precaUTion : Aena curik pic ne dari fb kawan-kawan. harap maaf,lain kali nak buat lagi..hehe... 


cedaaapp..


hai,budak-budak baik tak makan lagi.tunggu Dr abes cakap dulu laa..


members intro sangat Rock!!
Kumar, ahadi, ehemehem,Aino ku cayang!


fighting2!!
2 orang budak kelaka..serious! kalah raja lawak!



kiri,ika,aino,si kecik ika and Dinie..,




tomyam putih..tak pedas tapi still mantop dowh~




gadis-gadis dental..hehehe.curik gambo u all~



oni cakap dia suka pic neh..dia cakap dia adore mata saya..hahaaha kelaka gak denga..
so saya pun letak..
thanks oni upload ne kat fb.haha..

ada lagi..nanti lah dah ada laptop nanti kita perasan banyak-banyak k..

-life's too short and not worth if just being in sad..-

Tuesday

i believe those foetuses have their own soul..

hello.
Sorry..waHHH baru sekarang ku bisa mengepos entri terbaharu. Credit to Fateen yang telah meminjam kan laptopnya buatku sebentar.hehe.. 
Happy new Year to all of you.. even maal hijrah pun kita sambut sipi-sipi je, tapi new year macam nak rak pulak kan..heheh..
Guess what, my new year started with event, memang mengagumkan..Di mana seawal 7 pagi(rekod mandi awal tahun neh) sudah  terpacak untuk pergi tengok perbarisan mengarak panji-panji. 
Oleh siapa?? 
Siapa lagi kalau bukan,"si..baju hijau.. Sedang bertugas.."ahaha.











actually yang pergi 30 pelajar perubatan+pergigian yang masuk wataniah. tengok sekalian pakcik-pakcik kawad kaki dengan keseragaman , main pancaragam yang besar gedabak alat-alat muzik tuh ,memang naik bulu roma seluruh upper and lower limbs.. Stamina memang kuat. Macam tak de penyakit kot diorang tuh. Salute ahhh!!!


ehm, dah la kot. nak cakap tu je. ohh tadi ade dinner Convex. absolutely makanan sangat best. sebab meja kitorang dekat ngan dapur Restaurant tuh, so, orang tu pun rajin laa top-up nasi sume.hahahaha. 
Sumpah makan tak control-control nye. with that, berakhirlah detik-detik semasa aena dlm stesen introduction dulu.. (during convex).Semua memang sporting laaa...

next event, Pesta Pantun at Desasiswa Restu, USM induk,Penang.. Chaiyo2,mesti buat sehabis baik..insyaALLAh.. doakan yuk anda semua.~


note : nasib malang, sudahlah laptop tak habis repair lagi, dah pulak simcard buat masalah.. hu..dugaan sekarang ne..Ya ALLAH kuatkan aku! 
yeah!
ehh lupa, this week gonna clerk patient, please pray for that also yea..hihi..


--thanks pada insan-insan yang memahami daku.. anda memang terbaiklah yang dicipta oleh tuhan..
tadaaaaatadooo....