Sunday

an outstanding frothy,fuschia is still so feminine~


Cantik tak layout and header baru ?? ala-ala vintage gitu kan..Aena love vintage so much..eheheh
********

this is how Fuschia looks like.. Very Beautiful an super exotic..if i can wear on the cloth,Wow, superb man!!
hehehe...

halo!!
i need ur few minutes..to listen to those words..not much actually..
tadaaaa!!
a "cute man" said this,hurmm i answered beside it:
mula bacalah yang RED dulu..hihhi..


Your white dress is blindingly beautiful.(white dress ke white coat bhaii??)
So is that ring I put it on your finger(ring pun xmuat laa,besar lubang idung je..)
I had promised(dulu memang laa kan)




that I’ll only love you forever(owh yeke!!owh..owh)
that I’ll only protect you.(tak sangka awak Optimus prime saya!)
But why are you leaving me?(mana ada,saya pergi beli cucur badak je..)





I Love you!(saya tak pehe maksud awok)
Even when I shout out your name,(awak pnggil nama siti nurhaliza kan??)
why can’t you answer me?(sebab 2 saya x jawab)
I couldn’t even tell you good bye.(alolooo..cedeyh nye dia)
Don’t go.(tak pi mana pun ahh!!)
How can you leave me?(sebab awak berdengkur tadi..haha)
What can I do by myself?(main jongkang jongkit??)
Please don’t leave me(ada dapat hadiah ke kalo tunggu?)
Is this rain(tak hujan pun sekarang!!)
your tear that you shed on your way?(nak buat pe nangis,abiskan tissue premier jah)
Is this wind(angin badan awak ka??)
your long sigh?(patut berbau semacam jee)
My life is..(ye kenapa dengan hidup awak??)
My love is..(kucing ke?atau kereta awak??)
Only you.(saya??saya ke??)
No one but you.(jangan main-main bhaii)
But why are you leaving me, you awful person?(pekak ka,saya beli cucur,kejap ja lah!)

Your smiling picture(hehe..confirm nak puji mata saya yg kecik tu kan??)
looks really sad today.(mana de, i happy lahh)
I embrace you in my arms.(pakai rexona ke tak neh??)
I am sorry(oh..tak pakai patut pun..bau syanann!!)
that I let you leave by yourself like this.(hmm ok lah tu, bye-bye)
that I just remain here.(tak de siapa suruh awak tunggu)
I miss you like crazy.(dah gila ke??WAD tingkat 5 hosp uSM still kosong..jom2)











dan tengok-tengok cute man tu adalah..





















lee Hongki..ft island..







Arghhh!! kenapalah jawab macam tu kan..











tengok!! dia dah masuk wad gilaa dah..melepas lah kau,..











ahahahahahahha...











(tak lawak ke? tak lawak tak pe lah..ini suka-suki je..)



yang merah tu lirik dari lagu Heaven..ft island.. sedih tau video clip dia..uhukhuk


*******






note : syukur dengan result TiTAS,THaNK YOU ALLAH..wlupun aena tgk nota 2jam before exam(punya pemalass),masa kuliah titas tido di bilik,THANKS sebab still kasi peluang padaku..(serious sangat lega)


note 2 : (bersungguh-sungguh),lepas selanjar 1, saya mahu berubah!! yo! lebih semangat yea! Chaiyooo!! 



ini bila rimbunan Fuschia menghiasi jalanan..
cantik-cantik!! Aena suka!! haaha,nak tanam kat rumah saya yang putih melepung itu lah.
one day!!