Monday

of his bunga telur..and the 'kenduri"...verse 1

Assalamualaykum...!!!


Salam Maal Hijrah untuk semua Muslimin dan Muslimat seantero dunia~...
yeah! Aena is back.since last post after the exam was finished,associated with rest in peace of the upcoming result..hoho..
uhh,thanks to people who are very kindhearted, willing to follow this humble blog..yea i know, followers are not important,as some said, but for me, that depict how much people are keep their eyes towards you..i do not bother whether people like me or not, as long as there's still who's really wanna build good silaturrahim with me,i'm ok~yeah!


emm, here, Aena nak(cakap Melayu lakkk ok,english tunggang-langgang je.) ada upload lots pic semasa kenduri Abang saya,kelmarin.(19 dis). Alhamdulillah, semua berjaya selesai dengan hendakNYA....


so, mari lah menatap 'mereka-mereka' ini ok~



ini banner beliau. sangat cun dilihat dari jauh ye..



of bunga telur and the bally shoes.hahaha
teringat short stories dulu-dulu.hehe




jongkong emas,untuk ufti Negeri Siam..
lebih kurang 7000000000baht.
eyh,bukanlah!!
itu bekas telur untuk para tetamu.aiyuu..untuk pengetahuan semua, my mom dengan sendirinya merebus 1000 biji telur tersebut..fuhh..banyaknya tenaga my mom kan!



Si cantik ne lah main mastermind kenduri ini..hehehe
dah petang,so,kita berdua pun photoshoot kat luar.haha



di suatu sudut dalam rumahku..



everything is so compact~




Aena di kiri,kanan adalah pengantin.
Tengah skodeng pengantin perempuan bersiap.


berhempas pulas sedang menggosok selendang pengantin..
cuakk ooh..kalu selendang sendiri tak pe lah renyuk-renyuk sikit pun kan..ne tak boleh lah nak main hentam ke ape ke.ehe


ohh Kek.very mantoop!!!



The groom was singing~Nasyid maa...





Saya tak de dalam gambo.uhuk nasib lah.dah volunteer nak jadi cameragirl.heheh





WAh!!!


tetamu..



Ini emak and anak menakan.





"..potong! potong potong potong! potong kek itu saje!"

the bride and my sister.



ececeh!!penat nganga dowh!!







lepak-lepak setelah habis makan


Ayahku di kanan..



kiri,mama pengantin perempuan, Aena geMOk, Emakku,and Intan si gadis genit.




the baby's name is Haikal!! cute loo...


geng Kak Cik..


Si cantik lagi!!
si intan tu macam tercekik jah..???




mengeliat lak si kecik neh..


HAi,saya benci lemak-lemak saya sekarang, baju itu sangat sempit rupa-rupanya.ingatkah boleh tempah baju tak ikut ukuran badan yg baru.aduhhh..
tapi,biarlah apa orang komen.hahaha.
yg kelaka, dah berapa orang tetamu  bersalaman denganku sambil bertanya "ni pengantin ka ni?"
"hang bila pulak nak kenduri??"
i gelakkk je laaaa..tak dapat den nak nolong eyhh..mak cik nak cari jodoh kat saya pun,silakanlah..ahahahahaha...


nanti gonna update again,with other version.


note:uhh bess duk rumahhh. bebas dari "penjara"(evil sound).haha
tata!