Wednesday

"Malay Pig ALL"-inikah 1 Malaysia yang dicari-cari??



*dipetik dari laman Web sosial Facebook.

--enak-enak saja ayat tersebut dinyatakan oleh pelajar itu.
"Malay Pig All "- "Melayu Babi Semua."

Saya tak komen di tagged photo yang saya dapat di facebook, cuma nak komen di blog ini terus, buat semua bangsa, janganlah memiliki perangai sebegini rupa. Boleh kena akta hasutan neh rasanya. Kenapalah nak rasa racist/perkauman yang melampau sampai tahap macam tu.haihhh!
Bersyukurlah banyak-banyak dapat warganegara dan tinggal kat Malaysia yang aman ini kan...tak payah nak ngutuk-ngutuk pribumi atau warga asal tanah Melayu ini..
(pendek kata, tepuk dada, sedar diri sikit beb !!),sebab kita semua, saling memerlukan..