Wednesday

Lembutkanlah hati nya..dan dia juga..



Ya ALLAH..
my only GOD and the only GOD of humankind,,
ku pohon padamu...
Lembutkanlah hati para doktor yang menilaiku tadi..
ku akui..hambamu ini banyak kesalahanku padaMU..
banyak sangat dan bergunung-gunung...


tuhanku....
...tak ku minta rupa paras yg menawan,seksi macam kareena kapoor...,suara merdu macam dato siti 
and tak ku puja untuk miliki suami kaya mcm Dato K..
dan tak ku impikan  bf hensem bak si mamat korea itu..
.....cuma ku PINTA sebuah kejayaan....
jika aku layak...
pertemukan aku dengan ia......
Ameen!!!Rabbal a'lamin.........

GOODLUCK untuk para medical student yr 2 untuk paper MCQ esok..
Aena is soo bersemangat!!!

si kerang pekasam ne baru abes osce clinical tadi....
tak sia-sia berpenat lelah berlatih p.e semalam..ahahaa..

ok lah,nak stdy,..bubye!

note : AMPUN MAAF jika ada sesiapa yang mendapat link ntah apa-apa daripada ID YM AENA.. sorry,that was  virus.. i dah terkena..(sangat siot&annoying)...
Kamu-kamu kalau dpt jgn klik ok! n please,jgn nyumpah saya sebab tuuh..huhu..............

salam alaik..