Sunday

!!!...pooping out..!!!

come again....talking about those craziness that i've done.
ok not this time. i always like this! huh.a bidan terjun saat akhir. mksudnya dengan otak+minda yg blurr terus terima saja apa yang orang suruh. ok. itu masalah diri sendiri.,tapi kenapa nak bising2 kat blog??? jwapannya : i'm expressing myself. yeah!! that's great ok!!

ok, 1st i dun knw how come me and my partner for clinical teachng are going to present this week. err, bukan ada turn orang lain dulu meh...???
--- not funny,dah ambil medical,proceed ajalah minah oii.nanti oncall banyak-banyak lagi teruk kau kena. ok dah tak nak banyak complain. me also not perfect.

then,hu why pulak lah got wrong no for doctor yang akan in charge on my clinical teaching this week..?? ini bikin saya stress bila orang tu cakap: i think u got wrong no! 
--must follow up to pejabat akademik ok!

tak siap clinical report
---sendiri mau jawab la ok aena!! 

ohh kena basuh sandal-sandal yang sudah nazak dikerjakan oleh si kucing2 yang memang nak kena lah dngn diriku. 
--nanti basuh ok!! kucing itu comel. sebab comel patut dimaafkan. mereka pun hamba ALLAH(da sejuk hati sikit)


tiada hati mau ketawa walau sedikit.
--adA seorang boleh buat aena gelak,.hahaha.tapi susah nak hubungi orang itu.sedang happy dengan konsert dato' Siti.hehe..
--dan pas cakap ngan my Mak boleh ok baikpunya. Hai mak, call adik, i miss u!!


dan saya sedang study Titas lagi...
..Ilmu dan pembangunan masyarakat merupakan pendorong utama kepada kejayaan Tamadun Islam. Tanpa ilmu,pembangunan masyarakat tidak dapat dirancang dengan teliti dan teperinci dan menyebabkan institusi masyarakat terbantut. oleh itu penguasaan  kerangka keilmuan dalam tiga aspek utama iaitu Sosial, Politik dan ekonomi adalah amat perlu dalam pembentukan Tamadun Islam yang gemilang..(cakap pasal politik,esok skodeng harakah kat kedai buku bonggol okeh..!! kuikui)


note: Red words are my complaints, below are my answers.hhaaahahaa



~Live neither in the past nor in the future, but let each day's work absorb your entire energies, and satisfy your widest ambition....~

Sir William Oslerto his students