Tuesday

minal ai'din wal faizin...2...

Hye..hye!!!!!
hehe.
.Assalamualaykum lahh....ape daaa...



Sihat kawan2?? Aena sihat-sihat aja. Hu,mm just nak upload gambo kat sini, gambo raya yang hari tu. Masih segar dalam ingatan ku walaupun dah berapa syawal dah sekarang..

Kalau rajin scroll down lah ke bawah..
 kalau tak, tak pe, Aena saje je upload, simpan buat kenang-kenangan...hiiii
jangn sakit hati yer muka saya banyak gak..haha

**************

ohh tidakkk!!!!!

red hantu raya datang lagi...huhaaa...

 



 mak and me~...(ampun maap mak..)



~my ayah-ampun maaf jua dipinta..



tadaaa!!!!!!


buka penutup nampaklah lauk yang lazat itu~haahaaaa




diorang ne la yang makan lauk-lauk lazat tuh..hahaa 
macam ku tak makan lak..

-they are my cousins-




we are twins.-ohh twins umur sajaaa..
ini Diyana Maisurah~~




riang raya Aidilfitri snapshot~~







ok towards dapur. JOm cuci the pinggan mangkok.tolong jom.



******



~gambar 2 Syawal-di Sungai Petani Kedah. 
last2 pergi RFC gak.haaaahaaa
1st time tuu.. sedap gak laa..



si pashmina senget nak balik dahh.. tata Kedah..Selamat ari Rayer...


*****





ini raya ke 6 kot tak silap saya..

my fanclub mai..
fuyooh~~!!!!



haaahhaaa....
bukan lahh
They are my sis's X-Schoolmate.so, my X-seniors gak la..




ok sangat mengantuk pada saat tuh-tapi ketawa boleh jugaa.Raya babe

**** 
raya ke 8 



yeahhh baby lagi!!!! comelnya. 
nak seorang.opss nanti la kot.






family from Johor came..
i have 4 nieces.
comel2 semuaa...




nak tengok ape lagi??? Raya kat rumah dah settle..
thus, 
S.EKI.......AN.