Monday

Saat-saat dah berlaku

Yesterday, my Beloved Isabella, which is a very dedicated mum of cats.. hahaa already have gave birth loo....
that moment was on 14 June of 2009,20:59..
I heard their cute voice and feel ooohhh,so HaPPy
but still tak check out berape anak2 dia... Mesti ramai...
Sebelum ni, 1st Batch Isabella beranak, anak dia Pianka and Zarra...
masa tu isabella kecil lg..anak dara baru.huha..

Nak tengok Pianka takk??? hehe..tu My favourite kucing..lalala~


umur dia dah pun mencecah 1 tahun.. tapi tak tau laa kalau guna kalendar kucing, umur dia berape..heee
info THE Pianka :
~Kuat Makan( hari2 bagi dia makan,paling maksimum n banyak n the most!!)

~Suka melenting
( selalu kami adik-beradik kena marah ngan Pianka coz Pianka x suka orang belek2 dia..huu cam RatU plak..

~Yang Tercomel ( Rasa2nye Pianka laa kucing yg kedua tercomel yg sy pernah bela slpas Azi*(kucing bulu putih mati dilanggar tahun 2006)


~Bulu terhebat antara anak Isabella and Mina ( for your information, Mina is mother of Isabella..,her colour exactly brings out genetic to Isabella n Pianka)


~Sombong


~Perut paling buncit


~Pendek macam
Ayam Katik::hahaahaaaaa
(
sian Pianka kena kritik dlm blog saya neh!) tapi saya Tetap Simpati n Sayangkan Pianka..wah!

Kalau ada apa2 nanti sy update lain yea..hik2~

note: I am a lover of Cats of mine